Soutupaviljonki

***Huom! Kestit Catering lopettaa omalta osaltaan Soutupaviljongin vuokraustoiminnan vuoden 2019 loppuun. Vuoden 2020 tilavaraukset hoitaa Takon Soutajat, tilavaraukset@takonsoutajat.fi

Kestit Catering muuttaa tammikuussa 2020 uusiin tiloihin Epaalaan, Pälkäneelle. Uusien juhlatilojemme remontti valmistuu syksyn aikana ja sen jälkeen avataan myös varauskalenteri vuodelle 2020.  Vastaamme mielellämme jo ennakkokyselyihin ja annamme lisätietoja uusista tiloistamme.***

 

Juhla- ja kokoustila Soutupaviljonki Pyhäjärven rannassa Hatanpäällä tarjoaa loistavat puitteet niin perhejuhlien, saunailtojen kuin yritystilaisuuksien järjestämiseen.

SoutupaviljonkiSoutupaviljongin kokous- ja juhlasali soveltuu parhaiten 40-80 hengen tilaisuuksiin. Tarvittaessa saliin saadaan järjestettyä istumapaikat jopa 100 hengelle.

Takkahuoneessa vietät tunnelmalliset illanistujaiset ja rantaterassilla voit nauttia Pyhäjärven maisemista. Saunan lauteille mahtuu 12 henkilöä kerrallaan.

Catering- ja pitopalvelumme toteuttaa herkulliset tarjoilut tilaisuuksiinne. Soutupaviljongin tiloissa ei ole A-oikeuksia. Asiakkaat voivat tuoda tiloihin omat alkoholijuomat.

Kokoustiloissa on videotykki ja valkokangas. Lisäksi langaton internet-yhteys on asiakkaiden käytettävissä. Takkahuoneessa on taulu-tv ja stereot.

Soutupaviljonki sijaitsee Tampereen soutukeskuksen yhteydessä osoitteessa Hatanpäänkatu 6, 33900 Tampere.

Lisää kuvia Soutupaviljongista tästä linkistä.

Tilojen varaustilanteen näet alempana olevasta varauskalenterista. Kalenterin kautta voit tehdä myös online-varauksen tiloihin.

Pohjakuva

 

Toimintapäivä Soutupaviljongilla

Toteutamme yhteistyössä Takon Soutajien kanssa toimintapäiviä muun muassa yrityksille ja polttariseurueille.

Vietä hauska ja virkistävä toimintapäivä soutukeskuksella! Ohjattu sisäspinning tai kirkkovenesoutu Pyhäjärvellä, jonka jälkeen maistuva ruokatarjoilu Soutupaviljongilla sekä sauna käyttöönne loppupäiväksi.

Toimintapaketeissa osallistujamäärän tulee olla vähintään 10 henkilöä.

Pyydä tarjous toimintapäivästä!

 

Huom! Varauskalenteri näyttää oletuksena suosituimmat vuorot ja niiden perushinnat koko Soutupaviljongin vuokrauksesta. Mikäli haluat vuokrata ainoastaan juhla-/kokoussalin tai takkahuoneen/saunatilat, voit tehdä varauksen suoraan puhelimitse. Kysy myös tarjousta pidempiin vuokra-aikoihin, kuten koko viikonlopun vuokraukseen!

Soutupaviljongin vuokraus ja tilojen näyttö: Paula 040 837 7887